Ons werk

Flexible Manufacturing System (FMS)
Wij bewerken producten die onze klant nodig heeft. Dat doen wij just-in-time. Hierdoor kunnen wij efficiënt, kostenbewust en op tijd leveren. Om zo te produceren is ons unieke Flexible Manufacturing System (FMS) onmisbaar. Dit is een geautomatiseerd beladingssysteem waarin vijf afzonderlijke bewerkingscentra aangestuurd worden. Dankzij deze nieuwe technologie kunnen producten sneller worden opgespannen. Dit zorgt voor een explosieve toename van productiviteit. Daarnaast maakt dit systeem het eenvoudig om kleine en grote series producten te bewerken.

CNC Frezen
Ons CNS machinepark is uniek om de hoeveelheid capaciteit die het aankan. Deze CNC bewerkingscentra bieden de mogelijkheid van het frezen en draaien van gietstukken. Uitgaande van smeed- en gietdelen en stafmaterialen frezen wij 4-assig bewerkte delen op horizontale bewerkingscentra met 2 pallets met een maximale afmeting van 1400 x 1100 mm, 1000 mm hoog en 4-assig bewerkte delen op verticale bewerkingscentra met een maximale afmeting: 1440 x 700 mm, 600 mm hoog.

CNC Draaien
Gecombineerde draai- en freesproducten zijn in ons CNC machinepark op de juiste plek. Deze machines kunnen alle vormen van draaien aan. Wij kunnen complexe contouren draaien en beschikken over twee machines met aangedreven gereedschappen waardoor freesbewerking uitgevoerd kan worden op de draaibank.
Wij produceren draaidelen met een diameter van 50-750 mm met een maximale draailengte van 2000 mm. Wij gaan uit van de smeed- en gietdelen en stafmaterialen.

© Machine Fabriek Elburg 2018 - Developed by Apekop Ontwerp       |       Log in beheer