Logistiek

De onderdelen die wij vandaag bewerken in onze fabriek worden volgende week bij onze klanten gemonteerd. Wij werken constant met minimale voorraad, hoge flexibiliteit, 100% leverbetrouwbaarheid en korte doorlooptijden. Dat kunnen wij mede dankzij ons geavanceerde EDI (Electronic Data Interchange) systeem. Dit systeem stroomlijnt alle processen digitaal waardoor wij een vlotte voortgang bewaken.

Gieterijen
Inkoop van gietstukken gaat in samenspraak met onze klant. Dat doen wij aan de hand van realistische prognoses. Wij kijken naar de eisen van de klant en kiezen daarna voor een specifieke gieterij. Door onze kennis en ons wereldwijde netwerk aan gieterijen, zijn wij in staat u goed te adviseren. Wij kijken naar de belangrijkste criteria als kwaliteit, prijs en leverbetrouwbaarheid. Machine Fabriek Elburg koopt gietstukken bij meer dan 30 verschillende gieterijen in West- en Oost-Europa maar ook in het Verre Oosten

Levertijden
Wij streven constant naar snellere levertijden. Dat doen wij door continu onze processen te verbeteren, zodat deze beter op elkaar aansluiten. Tevens zijn we constant in gesprek met onze gieterijen om ook daar de levertijden te verkorten.

© Machine Fabriek Elburg 2018 - Developed by Apekop Ontwerp       |       Log in beheer