Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons centraal. Zo vindt u onze kwaliteitsdienst in het hart van de fabriek. Zij zijn de spin in het web en betrokken bij alle productieprocessen. Van aanvang tot verzending. Om deze hoge kwaliteit te waarborgen, investeren wij in een aantal belangrijke tools:

Six sigma
De term Six Sigma (6σ) verwijst naar een foutkans van slechts 0,00034%. Dit is ontwikkeld vanuit kwaliteitsmanagement en reduceert de variatie in productie- en bedrijfsprocessen. Het doel is producten produceren in overeenstemming met de verwachtingen van onze klant.

ISO TS 16949 (automotive)
ISO / TS 16949 is de enige wereldwijd erkende norm met betrekking tot kwaliteits-management zoals die geldt voor elke organisatie die actief in de automotive supply chain.

Black Belt
Onze kwaliteitscontroller is een Black Belt en kan hierdoor bedrijfsprocessen stroomlijnen en verandertrajecten in goede banen leiden. Hierdoor profiteert onze klant van minder kosten en kortere doordoorlooptijden.

50 PPM awards
Wij werken voor klanten die hoge eisen stellen aan kwaliteitsperformance. Daarom zijn wij zo trots op onze 50 PPM awards. Dit zegt dat wij slechts 0,005% foutmarge leveren.

Meetmachines
Onze meetmachines meten volledig geautomatiseerd en nauwkeurig onze producten. De data die we hiermee verkrijgen, worden verwerkt in onze Statistische Proces Controle.

Certificaten
Wij werken volgens de gestelde normen. Daarom beschikken wij over deze certificaten:

• ISO-9001
• ISO TS 16949
• ISO 14001
• Omstempelbevoegdheid

© Machine Fabriek Elburg 2018 - Developed by Apekop Ontwerp       |       Log in beheer